- چگونگی اثر بخشی اطعام/ سید حسین سیدی
- استعاره اجتماعی از یک دستور الهی / مریم محمدی
- نقش آستان های مقدس در اشاعه فرهنگ اطعام و نیکوکاری /محمدرضا مداحی
- ایده آل ما رسیدن به جامعه ای بدون گرسنه است گفتوگو با«ا کبر رجبی»، مدیر موسسه خیریه طلوع بینشانها
- روز جهانی بانک غذا فیدینگ آمریکا گزارش سالانۀ بانک غذا در انگلستان خلاقیت در مدیریت داوطلبان در بانک های غذا/ آرین ری ترجمه فاطمه عبدالعظیم بیگ
- گذری بر تاریخ اطعام گفتگو با «امیداخوی»،پژوهشگر تاریخ معاصرِ قدرت غذا را نادیده نگیریم/ نسیم یادگار،محمد مهدی معماریان
- کاهش محسوس گذشت و بخشندگی ایرانیان/ ملیکا مقدم
- اطعام پایدار بر پایه کرامت انسانی گفتوگوبا«مهندس سجادصادقیان»، مدیر مرکز سفره پدری
- گزارش کلی عملکرد پویش ملی ِ «سفره پدری» در سال ۱۴۰۱ گزارش پویش «از این خونه به اون خونه»/ حمیدرضا غلامعلیان
- معرفی طرح های بین المللی بخشش اقلام مازاد خارجی/ مهشید رضائی
- مدیریت داوطلب و منابع انسانی نوآوری و بهره وری در ارائه خدمات/ زهرا سلطانی فر
- مدل سازی عامل بنیان نقش نظام حکمرانی در تسهیل امور خیر/عبدالحسینی،خاصی،حیدری
- نقش سمنها در مدیریت شهری/ یگانه خدایی، مهسا حیدری
- مطالعه جهانی رفتار بشردوستانه/ پاملا ویپ کینگ
- نگاهی به کتاب «سرمایه های ماندگار»واحد ارزیابی«نیکی گواه»
- اولویت کمک معیشتی نزد ایرانیان/ فرزین موذن زاده پادکست نیک آوا