رویدادها

...

  • امروز : جمعه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 19 April - 2024

::: آخرین مطالب

پژوهشکده مطالعات وقف و نیکوکاری (خیرماندگار) کشف «خود» و زیستن با «دیگری» جایگاه نهادهای خیریه در ارتقای کارکرد تأمین مالی خرد به‌ منظور فقر زدایی | دکتر محمد سلیمانی خیریه‌ها در جهت خانه‌دار کردن نیازمندان گام بردارند. نوآوری اجتماعی در جوامع محلی با تأکید بر تجربیات جهانی در حوزه پیشرفت راه‌هایی برای توسعه امر خیر در نسبت با پیشرفت کشور برون‌سپاری تحول اجتماعی | سوزان کاتس واتکینز. آن سوییدلر و توماس هانان (ترجمه: احمد سعیدی) درس‌هایی از Santé Diabète در مالی | استفان بسانکن و همکاران (ترجمه: فاطمه عبدالعظیم بیگ) سازمان‌های غیردولتی و مسئله بیکاری | علیرضا اسکندری‌نژاد سازمان‌های غیردولتی و نقش آنها در توسعه پایدار جامعه | زین‌العابدین نور حسنی و همکاران (ترجمه: فاطمه عبدالعظیم بیگ) فرهنگ نیکوکاری نا امنی روانی جامعه را از بین می‌برد رشد خیریه‌ها در نقشه پیشرفت کشور | محسن الیگودرز کوشش‌ها و کشمکش‎‌ها در نسبت نیکوکاری با پیشرفت ایران | نعمت‎الله موسی‎پور کارکردهای نیکوکاری در پیشرفت کشور | سید حسین سیدی شماره ۹ (بهار ۱۴۰۲) شماره ۸ (پاییز و زمستان ۱۴۰۱) اطعام پایدار بر پایه کرامت انسانی نقش آستان‌های مقدس در اشاعه فرهنگ اطعام و نیکوکاری | محمدرضا مداحی استعاره اجتماعی از یک دستور الهی | مریم محمدی مردم فقیر بازیچه نیستند | حسین شیخ

7
گفت وگو با اولی اسمالوود (داوطلب جمعیت جهانی کودکان کار)

توانایی مشارکت به عنوان داوطلب | ترجمه احمد یوسفی

  • کد خبر : 973
  • 31 شهریور 1397 - 12:52
توانایی مشارکت به عنوان داوطلب | ترجمه احمد یوسفی
اولی اسمالوود طی سه سال اخیر در مزرعه کار کودکان در کامبوج و جمعیت جهانی کودکان کارگر در مزارع، داوطلب بوده است. هدف جمعیت این بود که برای ۷۰ کودک بی‌خانمان که وضع مالی بدی داشتند، خانه و تحصیلات کافی فراهم شود تا بعد از اتمام تحصیل، بتوانند شغل مناسبی برای خودشان دست و پا کنند.

این مایه مسرت من بود که در این جمعیت داوطلب بودم و توانستم در ایده‌های خلاقانه‌شان در مزرعه سامرونگ کامبوج اندک مشارکتی داشته باشم. داوطلب شدن در جمعیت جهانی کودکان کار امری مرسوم است. به عنوان مثال مؤسس این جمعیت، زیف فیلیپسون و دیگر اعضای آن مثل حامیان و هیئت اجرایی جمعیت و معلمانی که به کودکان درس میدهند، همه داوطلب‌اند و یا زمانی کار داوطلبانه کرده اند. اساسا بدون کار داوطلبانه، جمعیت به اهداف نمی‌رسد. در آغاز من به عنوان گوینده و مترجم انگلیسی که در مدارس کامبوج مدرس زبان انگلیسی است با پروژه مشارکت کردم و بعد به عنوان مترجم برای ورودی‌های جدید فعالیت می‌کردم و گزارش‌های سالانه را می‌نوشتم. تا جایی که اشتیاقم به همکاری زیاد شد و کاملا درگیر پروژه شدم و حالا با افرادی در بریتانیا و سایر کشورها برای پیشبرد اهداف جمعیت در ارتباط هستم. شغل من به عنوان عکاس آزاد و نویسنده این است که مترجمی برای ورودی‌ها باشم و در طراحی آگهی‌ها نقش داشته باشم. همچنین سابقه‌ای در کارهای مدیریت دارایی دارم که بسیار برای دستیابی به اهداف جمعیت به دردم می‌خورد. هرچند این توانایی من در زبان انگلیسی و شوقم برای کار است که بیشتر از هر چیزی به کمکم می‌آید. ا باور دارم که پروژه مزرعه سامرونگ مثالی خوب برای نشان دادن مؤثر بودن کار داوطلبانه است که صدالبته کار داوطلبانه وقتی چنین مؤثر خواهد بود که با دید مثبتی به آن نگریسته شود. در اوایل کارم در پروژه، سیمون ون در پوتن که از مدیران جمعیت است، نصیحتی خوبی کرد که «گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی!».
جمعیت بسیار خوب با داوطلبان کنار می‌آید؛ چراکه می‎داند هرفردی زندگی روزانه و مشغله‌های خودش را دارد و فقط می‎تواند بخشی از وقتش را به جمعیت اختصاص دهد. هرچند که ممکن است همین امر، سرعت کار را پایین بیاورد. جمعیت جهانی کودکان کار افرادی را با سنین، سابقه کاری و مهارت‌های متفاوت جذب خود می‌کند.

من به عنوان داوطلب انتظار هیچ دستمزدی از جمعیت ندارم؛ اما شما همیشه در جمعیت با تقدیر و تشکرهای خالصانه روبرو می‌شوید.

اولی اسمالوود می‌افزاید: به تازگی وظیفه ارتباط بین داوطلبان را برعهده گرفته‌ام. برای انجام بهتر پروژه‌مان در مزرعه سامرونگ، ارتباط از طریق شبکه‌های اجتماعی و ایمیل بسیار مفید واقع شده است. مهم نیست سطح درگیری داوطلبان با پروژه چقدر باشد، بیشتر افراد دوست دارند که جزئی از گروه محسوب شوند. ارتباط از طریق فضای مجازی برای آشنایی با پروژه و کارکردهای جزئی آن بسیار مفید است و این حس که همه با هم در حال فعالیت‌اند را برآورده می‌کند. تجربه‌ام در همکاری با جمعیت به عنوان داوطلب، بسیار تجربه لذت بخشی بود. در طول این پروژه با افراد محترم زیادی دوست شدم. ولی لذت بخش‌ترین قسمت کار، آشنایی و تعامل با کودکانی بود که پروژه از آنان حمایت می‌کرد. با بررسی همه اینها، درمی یابم قطع همکاری در پروژه سامرونگ ارزشش را داشت. داوینا پتل داوطلب دیگری است که حدود یک ماه را در مزرعه سامرونگ صرف تدریس زبان انگلیسی به کودکان کرده است. او سه ماه مرخصی از محل کارش در بانک سلطنتی اسکاتلند گرفته بود تا به این کار داوطلبانه مشغول شود. وی اظهار میکند در طول مدتی که به عنوان داوطلب در جمعیت کار می‌کردم، شور و صفای بچه‌ها من را به خودش جذب کرد که همین امر باعث شد همکاری‌ام را با جمعیت ادامه دهم. ا در حال حاضر من با اولی بر روی پروژه‌ای کار میکنیم که اسمش را «۸۰ قدم برای سامرونگ» گذاشتیم، پروژه‌ای که قرار است طی آن از داوطلبان سابق و سازمان‌های بین المللی برای اختصاص بودجه بیشتر کمک جذب شود. به منظور موفقیت در پروژه، کودکان مزرعه سامرونگ بایستی نمرات قبولی برای ورود به سطح بعدی را کسب کنند که بسیاری از آن‌ها به چنین موفقیتی دست می‌یابند. ولی ادامه تحصیل برای هر دانش آموز چیزی حدود ۱۱۰۰ دلار خرج دارد. برای سال آینده، جمعیت در نظر دارد که ۱۱ نفر را برای ادامه تحصیل به دانشکده فنی اعزام کند که خوشبختانه از کمک‌های مالی که از پروژه ۸۰ قدم برای سامرونگ به دست می‌آید، هزینه تحصیل آن‌ها تأمین خواهد شد. من در کارم، در بانک سلطنتی اسکاتلند، در یک بازه زمانی در بخش کمک به خیریه اکسفام نظارت داشتم. در آن وقت یاد گرفتم که چگونه با تیم مالی کار کنم، تدارکات لازم را تهیه کنم و به کار روحیه ببخشم. امیدوارم توانایی‌هایم اینجا در مزرعه سامرونگ به منظور جذب کمک‌های بین المللی برای فرستادن بچه‌ها به دانشگاه مفید واقع شود. ا این برای من بسیار اهمیت داشت که با مؤسسات در بریتانیا در ارتباط باشم تا بتوانم با توجه به توانایی‌هایم در جذب کمک، نقشم را در پروژه مزرعه سامرونگ ایفا کنم. در طول کار متوجه شدم که مهم‌ترین چیز، داشتن صبر و حوصله زیاد برای دستیابی به اهداف است.

لینک کوتاه : https://ava.kheir.ir/?p=973

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیریت تارنما منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.