رویدادها

...

  • امروز : پنج شنبه - ۱۹ مهر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 10 October - 2024

::: آخرین مطالب

تازه های نشر در حوزه نیکوکاری معماران عصر جدید «مهرجویی، راوی مشارکت!» یاوردهی؛ مرهم رنج برنج هم‌ از آدمی‌ شنیدیم‌ بیان‌ آدمیّت‌… «جنبش خبر خوب» چگونه تأسیس شد؟ «آرشیت» یک فرهنگ و روش کار است فرهنگ نیکوکاری انلاین در حال توسعه است کرادفاندینگ می‌تواند به اعتماد افراد جامعه به همدیگر کمک کند Ussd اولین مسیر پرداخت نیک از راه دور یووارلا ( Yuvarla) شرکت اجتماعی در ترکیه آشنایی با اولین خیریۀ فعال دنیا در فضای رمزارز | مینا خاکی گزارش NONPROFIT TECH FOR GOOD از کاربرد فناوری در سازمان‌های غیرانتفاعی( ۲۰۲۳) به دنبال استفاده از هوش مصنوعی در پلتفرم «مردمانیم» هستیم | کاظم قنبری آگاپه؛ پلتفرمی برای اقدامات بشردوستانه | زهرا حاتمی نگاهی به «همت جوانان»؛ یک خیریۀ مجازی در کشور | مریم داوری آشنایی با پلتفرم سایه | گفتگو با آقای محمدعلی سبحانی مزایای فناوری‌های مالی(Fintech) در جذب سرمایه و کمک های مالی| مجید ولی محمدی پژوهشکده مطالعات وقف و نیکوکاری (خیرماندگار) کشف «خود» و زیستن با «دیگری»

1

یووارلا ( Yuvarla) شرکت اجتماعی در ترکیه

  • کد خبر : 1519
  • 08 مهر 1403 - 9:22
یووارلا ( Yuvarla)  شرکت اجتماعی در ترکیه
یووارلا یک سیستم صندوق پول اهدایی شفاف دیجیتال است. که توسط امره داناجی[1] و اردی یرباسماز[2] در ترکیه تاسیس شده است. هدف این پروژه افزایش استفاده از یووارلا در زنجیره خرده فروشی با انجام توسعه کسب و کار در زمینه دیجیتال است وکمک‌های مالی به سازمان‌های غیردولتی که در تلاش برای یافتن راه‌حل‌هایی برای مشکلات اجتماعی مهم امروزی، از تهدید حیات وحش گرفته تا خشونت علیه زنان، از کمک‌های بشردوستانه تا آموزش با کیفیت هستند، را تسهیل می‌کند.

یووارلا یک سیستم صندوق پول اهدایی شفاف دیجیتال است. که توسط امره داناجی[۱] و اردی یرباسماز[۲] در ترکیه تاسیس شده است. هدف این پروژه افزایش استفاده از یووارلا در زنجیره خرده فروشی با انجام توسعه کسب و کار در زمینه دیجیتال است وکمک‌های مالی به سازمان‌های غیردولتی که در تلاش برای یافتن راه‌حل‌هایی برای مشکلات اجتماعی مهم امروزی، از تهدید حیات وحش گرفته تا خشونت علیه زنان، از کمک‌های بشردوستانه تا آموزش با کیفیت هستند، را تسهیل می‌کند.

هدف یووارلا توسعه فرهنگ اهدای فردی در ترکیه است به این ترتیب هدف آن حمایت بیشتر از سازمان های مردم نهاد از طریق مراکز خرید است.  یووارلا از سال ۲۰۱۴، ابتکار فناوری مالی برای منافع اجتماعی، را آغاز کرد. این پروژه سکه هایی از ۱٫۱ میلیون تراکنش در فروشگاه ها را به ۱۷ سازمان غیردولتی مختلف اهدا کرده است.

این مجموعه در حال حاضر پلتفرمی نیز به نام فون زیپ[۳] را مدیریت می کند که در ادامه فعالیت یووارلا قرار دارد.

فون زیپ ، پلتفرم مدیریت کمک های مالی برای انجمن ها، بنیادها و NGO ها نیز در سال ۲۰۱۶ در کشور ترکیه تاسیس شده است وتا به امروز توانسته صدها مشتری از بنیاد و انجمن ها را جذب نماید و توانسته است تقریباً بدون بودجه تبلیغاتی با ابزارهای خود در بین سازمان های غیردولتی گسترش یابد. البته فعالیت شرکای موسس در بسیاری از انجمن ها، بنیادها و محافل NGO ، نقش زیادی در این زمینه دارد.

بر اساس داده های به اشتراک گذاشته شده توسط امره داناجی ، تعداد افرادی که در حال حاضر در فون زیپ مدیریت می شوند، بیش از ۵۳۰ هزار نفر است. مجموع درآمد دیون، کمک‌ها و بلیت‌های رویداد جمع‌آوری شده از طریق بستر انجمن‌ها و بنیادها از ۹ میلیون لیر تجاوز کرده است. به عبارت دیگر، فون زیپ  به پلتفرمی تبدیل شد که انجمن ها و بنیادها در مدت زمان بسیار کوتاهی با آن سازگار شدند. با استفاده از زیرساخت این پلتفرم،  انجمن‌ها و بنیادها برای اعضای خود که حقوق دریافت می‌کنند، گزینه‌های کمک مالی را ارائه می‌کنند و این فرصت را دارند که برای رویدادهای مختلف خود بلیط بفروشند. در میان موسساتی که ازفون زیپ استفاده می کنند، انجمن ها و بنیادهایی مانند صلح سبز، WWF، برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد، بنیاد اوتیسم Tohum، بنیاد کارآفرینی، AKUT، و همچنین انجمن های فارغ التحصیلان مدارس مانند رابرت کالج و METU، باشگاه های ورزشی وجود دارند.

هزینه ماهانه استفاده از فون زیپ برای انجمن ها و بنیادها ۳۰ لیر تعیین شده است. در صورت پرداخت سالیانه، مشتریان می توانند با پرداخت ۳۳۰ لیر از پلتفرم استفاده کنند. فون زیپ یک سیستم CRM آسان را به انجمن ها و بنیادها ارائه می دهد، به طوری که انجمن ها و بنیادها می توانند حقوق و کمک های مالی را از طریق سیستم جمع آوری کنند و همچنین از طریق سیستم ایمیل و پیامک انبوه ارسال کنند.

این موسسه در وبسایت خود درباره استفاده از فناوری در سازمان های غیر دولتی و خیریه ها اینطور می نویسد:

ما بر این باوریم که سازمان‌های غیردولتی با استفاده از آخرین فناوری‌ها می‌توانند دنیا را متحول کنند. به همین دلیل است که از زمان تأسیس در سال ۲۰۱۶، پیشرفته‌ترین ابزارهای جمع‌آوری سرمایه و مدیریت سازمان‌های غیردولتی را توسعه داده‌ایم که پتانسیل سازمان‌های غیردولتی را آشکار می‌کند و آنها را برای هر سازمانی در دسترس قرار می‌دهد.

مصاحبه امره داناجی موسس این پروژه در مورد اهداف و نتیجه عملکرد پروژه یووارلا

یووارلا چیست و چگونه کار می کند؟

نسخه دیجیتال جعبه های اهدایی در کنار صندوق های فروشگاه ها است . کاربران با باز کردن یک حساب یووارلا، می‌توانند هزینه‌های خرد کارت خود را جمع‌آوری و این سکه‌های باقی‌مانده را به انجمن یا بنیادهای مورد نظر خود اهدا کنند.

کسری از هزینه های کارت جمع می شود. آن سکه های کوچک به یک سازمان غیردولتی که توسط کاربر انتخاب می شود اهدا می شود. این موضوع کار ماست. همچنین می توان گفت که نسخه دیجیتالی صندوق های اهدایی است که در کنار صندوق های فروشگاه ها قرار می گیرد. بنابراین وقتی با کارت اعتباری خود یک پیراهن به قیمت ۴۷٫۹۰ لیر می‌خرید، «آیا این مبلغ را تا ۴۸ لیر گرد کنیم؟ آیا ۱۰ کوروش باقی مانده باید به خیریه اهدا شود؟ برنامه ای که این سوالات را می پرسد یا این کار را به صورت خودکار انجام می دهد. با وجود اینکه ما «یووارلا» را تأسیس کردیم، مهم‌ترین سازمان‌های غیردولتی ترکیه نقش اصلی را ایفا می‌کنند. مانند Kızılay، TEMA، Darrüşafaka. آنها کسانی هستند که سکه های واقعی را طلب می کنند! ما فقط فناوری را ارائه می کنیم و سعی می کنیم به جامعه نشان دهیم که چقدر پول های کوچکی که گاهی روی زمین می بینیم اما زحمت برداشتن آن را نداریم می تواند تغییرات بزرگی ایجاد کند …

در این سالها یووارلا تحول بزرگی را پشت سر گذاشته است ، قبلاً فقط می‌توانست در صفحه پرداخت سایت‌های تجارت الکترونیک بپرسد «آیا می‌خواهید رول کنید؟»  اکنون ما اطمینان می‌دهیم که در همه خریدهای آنلاین و فیزیکی با کارت، کسرها برای نیکوکاری جمع‌آوری می‌شوند. امروزه، ما یووارلا را به عنوان یک ابتکار فناوری مالی برای منافع اجتماعی، با پیشرفت‌های فنی مداوم و ادغام بانک‌ها در نظر می‌گیریم.

در حال حاضر با چند مجموعه خیریه و در چه حوزه هایی فعالیت دارید؟

در حال حاضر، سکه های یووارلا به ۱۷ سازمان غیردولتی مختلف اهدا می شود. اهداکنندگان ما می توانند هر زمان که بخواهند انتخاب NGO خود را تحت عناوین اصلی بهداشت، آموزش، محیط زیست و کمک های بشردوستانه تغییر دهند.

لینک کوتاه : https://ava.kheir.ir/?p=1519

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیریت تارنما منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.