رویدادها

...

  • امروز : دوشنبه - ۱۹ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 9 December - 2024

::: آخرین مطالب

تازه های نشر در حوزه نیکوکاری معماران عصر جدید «مهرجویی، راوی مشارکت!» یاوردهی؛ مرهم رنج برنج هم‌ از آدمی‌ شنیدیم‌ بیان‌ آدمیّت‌… «جنبش خبر خوب» چگونه تأسیس شد؟ «آرشیت» یک فرهنگ و روش کار است فرهنگ نیکوکاری انلاین در حال توسعه است کرادفاندینگ می‌تواند به اعتماد افراد جامعه به همدیگر کمک کند Ussd اولین مسیر پرداخت نیک از راه دور یووارلا ( Yuvarla) شرکت اجتماعی در ترکیه آشنایی با اولین خیریۀ فعال دنیا در فضای رمزارز | مینا خاکی گزارش NONPROFIT TECH FOR GOOD از کاربرد فناوری در سازمان‌های غیرانتفاعی( ۲۰۲۳) به دنبال استفاده از هوش مصنوعی در پلتفرم «مردمانیم» هستیم | کاظم قنبری آگاپه؛ پلتفرمی برای اقدامات بشردوستانه | زهرا حاتمی نگاهی به «همت جوانان»؛ یک خیریۀ مجازی در کشور | مریم داوری آشنایی با پلتفرم سایه | گفتگو با آقای محمدعلی سبحانی مزایای فناوری‌های مالی(Fintech) در جذب سرمایه و کمک های مالی| مجید ولی محمدی پژوهشکده مطالعات وقف و نیکوکاری (خیرماندگار) کشف «خود» و زیستن با «دیگری»

13

خلاقیت در مدیریت داوطلبان در بانک‌های غذا | ترجمه: فاطمه عبدالعظیم‌ بیگ

  • کد خبر : 1444
  • 01 شهریور 1401 - 22:55
خلاقیت در مدیریت داوطلبان در بانک‌های غذا | ترجمه: فاطمه عبدالعظیم‌ بیگ
این سازمان، برای هر داوطلب جدید، یک فرآیند قوی متشکل از یک راهنمایی و یک جهت‌گیری دقیق را انجام می‌دهد که نه تنها بر وظایف لجستیکی تمرکز می‌کند، بلکه همچنین این اطمینان را حاصل می‌نماید که افراد از آسیب‌های روانی مطلع هستند و می‌دانند چگونه با مردم به طور صحیح و با متانت، رفتار کنند.

پس از گذشت ماه‌ها و اکتفا به منابع داوطلبانه افراد در طول همه‌گیری بیماری کووید-۱۹، سازمان‌هایی که در زمینه تهیه غذا و رفع گرسنگی فعالیت می‌نمایند، در تلاش هستند تا از نیروهای داوطلبانه بهره‌مند شوند. برخی از این سازمان‌ها ارزش خود را بر مشتری محوری می‌دانند و برخی دیگر در حال یافتن راه‌هایی برای جذب کارگران متخصص و ماهر برای پروژه‌های خاص خود هستند و تعداد زیادی از آن‌ها از نرم‌افزارهای مختلف برای کمک به استخدام و مدیریت داوطلبان استفاده می‌کنند.

جولی گرین، مدیر مشارکت داوطلبان گفت: بانک غذای مستقر در مینیاپولیس، نیروی کار داوطلب خود را به سه دسته تقسیم می‌کند و وظایف مختلفی را به آن‌ها محول می‌کند، و در کل هدف آن‌ها کمک به ریشه‌کن کردن ناامنی غذایی است.

بیشتر داوطلبان در کارهای تکراری مانند بسته‌بندی محصولات، دسته‌بندی مواد غذایی و تحویل جعبه‌های غذا مشارکت می‌کنند. برخی دیگر در قسمت پشتیبانی فعالیت دارند که ممکن است غذا را به صورت هفتگی تحویل دهند، برخی از آن‌ها به مشتریان در برنامه‌های اسنپ کمک کنند، یا پشتیبانی پایگاه داده را انجام می‌دهند. دسته سوم که به عنوان داوطلبان طرفدار بونو شناخته می‌شوند، شامل متخصصان بازنشسته یا داوطلبان باتجربه‌ای هستند که نقش‌های مشاوره‌ای را برای کمک به اجرای سریع پروژه‌ها در سطوح بالاتر بر عهده می‌گیرند. آن‌ها داوطلبانی دارند که ۵ تا ۱۵ سال با آن‌ها همراه بوده‌اند. بنابراین، آن‌ها در تلاش هستند تا این افراد را در تیم خود ادغام کرده و اعضای بیشتری داشته باشند.

برنامه پروبنو بانک غذا، خدمات و تخصص‌های حرفه‌ای را برای پروژه‌های خاص، مانند تجزیه و تحلیل داده‌ها، برنامه‌ریزی استراتژیک، مدل‌سازی هزینه و بازاریابی ارائه می‌کند و به بانک غذا اجازه می‌دهد تا کمک‌های مقرون به صرفه‌ای را که در غیر این صورت به دست آوردن آن دشوار بود، تامین کند. در سال ۲۰۲۰، این داوطلبان حرفه‌ای تقریباً به ۴۰۰۰ ساعت کار در حدود ۴۰ پروژه مختلف مشغول بودند که ارزش تخمینی نزدیک به ۷۷۰ هزار دلار را دارد. این افراد به ۱۸ تیم مختلف در سکند هاروست هارتلند خدمات مشاوره حرفه‌ای ارائه کردند.

اکنون بانک غذا یکی از نیروهای خود را به طور کامل به طرفداران اختصاص داده‌است که در آن صدا و نظرات داوطلبان شنیده خواهد شد. به این ترتیب مشخص می‌شود که آن‌ها در کدام قسمت از مهارت خاص برخوردار بوده و ظرفیت رشد بیشتری دارند. این راهکاری است که به کمک آن می‌توانند حوزه‌ای را که نیاز به مهارت و توانایی یک متخصص در این مجموعه دارد را شناسایی نمایند.

در یک انبار مواد غذایی زنجیره‌ای مستقر در میلواکی، جذب مشتریان به عنوان داوطلب ارزش زیادی دارد. در انبار تامین غذای فرندز، تقریباً ۳۰ درصد از نیروی کار داوطلب، مشتریان فعلی یا سابق انبار هستند یا افرادی هستند که شخصی را می‌شناسند که ناامنی غذایی را قبلا تجربه کرده‌است.

سوفیا توریخوس، مدیر اجرایی انبار غذایی فرندز گفت که داشتن نیروی کار داوطلب فراگیر و متنوع باعث می‌شود مشتریان احساس راحتی و استقبال بیشتری کنند. توریجوس گفت: در نهایت، فعالیت اعضای جامعه در تمام حوزه‌های مورد نیاز، ما را در شناسایی آنچه جامعه به آن نیاز دارد، ثابت نگه می‌دارد. او افزود که ایجاد یک نیروی کار داوطلب قابل اعتماد، نیازمند پرورش و راهنمایی هدفمند است. هر داوطلب، صرف نظر از وضعیت و گذشته خود، به سطح متفاوتی از حمایت نیاز دارد. داوطلبانی که در گذشته ناامنی غذایی را تجربه کرده‌اند یا تجربه قبلی کمک در انبارداری را داشته‌اند، به علت آشنایی با محیط و اهداف، به راهنمایی کمتری نیاز دارند، با این حال، گروهی از افراد ممکن است به راهنمایی جامع‌تری نیاز داشته باشند.

این سازمان، برای هر داوطلب جدید، یک فرآیند قوی متشکل از یک راهنمایی و یک جهت‌گیری دقیق را انجام می‌دهد که نه تنها بر وظایف لجستیکی تمرکز می‌کند، بلکه همچنین این اطمینان را حاصل می‌نماید که افراد از آسیب‌های روانی مطلع هستند و می‌دانند چگونه با مردم به طور صحیح و با متانت، رفتار کنند.

در حالی که همه این رویکردها نویدبخش هستند، بانک‌های غذا در سراسر کشور هنوز اثرات این همه‌گیری را احساس می‌کنند. گرین گفت: ما هنوز در تلاش هستیم تا بیماری کووید-۱۹ را کنترل کنیم. ما شاهد بازگشت گروه‌های داوطلب هستیم، اما اندازه‌گیری آن دشوار است. گاهی اوقات ما انتظار پیوستن ۳۰ تا ۴۰ داوطلب را داریم، اما فقط نیمی از آن‌ها ثبت نام می‌کنند.

به گفته سامانتا سولبرگ، متخصص ارتباطات در سکند هاروست هارتلند، مینه‌سوتا در انتظار یکی از گرم‌ترین و احتمالاً یکی از گرسنه‌ترین تابستان‌های سال‌های اخیر است که افزایش قیمت بنزین و تورم نیز، آن را بدتر می‌کند. علاوه بر این، کمک‌های غذایی کاهش یافته‌است. با توجه به چالش‌های جاری، نیاز به کمک داوطلبان همیشه وجود دارد. سولبرگ گفت: ما دوست داریم فکر کنیم که همه‌گیری کووید-۱۹ پایان یافته است. بنابراین، تا آنجا که امنیت غذایی ایجاد شود، به داوطلبانی نیاز داریم تا بر ما و جامعه تأثیر بگذارند.

لینک کوتاه : https://ava.kheir.ir/?p=1444

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیریت تارنما منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.