رویدادها

...

  • امروز : پنج شنبه - ۱۹ مهر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 10 October - 2024

::: آخرین مطالب

تازه های نشر در حوزه نیکوکاری معماران عصر جدید «مهرجویی، راوی مشارکت!» یاوردهی؛ مرهم رنج برنج هم‌ از آدمی‌ شنیدیم‌ بیان‌ آدمیّت‌… «جنبش خبر خوب» چگونه تأسیس شد؟ «آرشیت» یک فرهنگ و روش کار است فرهنگ نیکوکاری انلاین در حال توسعه است کرادفاندینگ می‌تواند به اعتماد افراد جامعه به همدیگر کمک کند Ussd اولین مسیر پرداخت نیک از راه دور یووارلا ( Yuvarla) شرکت اجتماعی در ترکیه آشنایی با اولین خیریۀ فعال دنیا در فضای رمزارز | مینا خاکی گزارش NONPROFIT TECH FOR GOOD از کاربرد فناوری در سازمان‌های غیرانتفاعی( ۲۰۲۳) به دنبال استفاده از هوش مصنوعی در پلتفرم «مردمانیم» هستیم | کاظم قنبری آگاپه؛ پلتفرمی برای اقدامات بشردوستانه | زهرا حاتمی نگاهی به «همت جوانان»؛ یک خیریۀ مجازی در کشور | مریم داوری آشنایی با پلتفرم سایه | گفتگو با آقای محمدعلی سبحانی مزایای فناوری‌های مالی(Fintech) در جذب سرمایه و کمک های مالی| مجید ولی محمدی پژوهشکده مطالعات وقف و نیکوکاری (خیرماندگار) کشف «خود» و زیستن با «دیگری»

7

بانک غذا در انگلستان | ترجمه: فاطمه عبدالعظیم‌ بیگ

  • کد خبر : 1442
  • 01 شهریور 1401 - 22:46
بانک غذا در انگلستان | ترجمه: فاطمه عبدالعظیم‌ بیگ
بانک‌های مواد غذایی توسط سازمان‌های خیریه اداره می‌شوند و حدود بیست سال است که در انگلستان به شکل فعلی وجود دارند. سازمان‌هایی مانند تراسل تراست و شبکه غذا می‌گویند که بانک‌های مواد غذایی باید به عنوان راهی موقت برای تامین کمک‌های غذایی اضطراری و نه راه‌حلی بلندمدت برای ناامنی غذایی خانوارها باشد.

در سال ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲، ۴٫۷ میلیون نفر از جمعیت انگلستان از جمله ۱۲ درصد از کودکان، در فقر غذایی بودند. در سال ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳، تراسل تراست، یک موسسه خیریه و شبکه‌ای از بانک‌های مواد غذایی در انگلستان، بیشترین تعداد بسته‌های غذایی اضطراری سه روزه ثبت شده را ارائه نمود. این گزارش آماری در مورد فقر غذایی در انگلستان، شامل بانک‌های مواد غذایی و وعده‌های غذایی رایگانی بود که در مدارس ارائه می‌شود.


  • بانک‌های مواد غذایی

بانک‌های مواد غذایی توسط سازمان‌های خیریه اداره می‌شوند و حدود بیست سال است که در انگلستان به شکل فعلی وجود دارند. سازمان‌هایی مانند تراسل تراست و شبکه غذا می‌گویند که بانک‌های مواد غذایی باید به عنوان راهی موقت برای تامین کمک‌های غذایی اضطراری و نه راه‌حلی بلندمدت برای ناامنی غذایی خانوارها باشد. گزارشی از کتابخانه بانک‌های مواد غذایی در انگلستان، آماری را در مورد استفاده از بانک‌های مواد غذایی و همچنین تأثیر همه‌گیری ویروس کرونا ارائه می‌دهد. این اطلاعات شامل اسکاتلند، ولز، ایرلند شمالی و اطلاعاتی در مورد سایر کمک‌های غذایی مانند ارائه‌دهندگان وعده‌های غذایی، سوپر مارکت‌های اجتماعی و کلوپ‌های صبحانه برای دانش‌آموزان است.


  • آمار رسمی استفاده از بانک‌های مواد غذایی

آمار استفاده از بانک مواد غذایی برای اولین بار در مارس ۲۰۲۳ منتشر شد. در سال ۲۰۲۲ ـ ۲۰۲۱، ۲٫۱ میلیون نفر در انگلستان در خانوارهایی زندگی می‌کردند که در ۱۲ ماه گذشته از بانک مواد غذایی استفاده کرده بودند، این نرخ شامل ۶ درصد از کودکان، ۳ درصد از بزرگسالان در سن کار و حدود ۰ درصد از بازنشستگان است. در میان کسانی که درآمد نسبتاً پایینی قبل از هزینه مسکن داشتند، ۸ درصد در خانواری زندگی می‌کردند که در ۱۲ ماه گذشته از بانک مواد غذایی استفاده کرده بودند و ۱۲ درصد کودکان، ۹ درصد از بزرگسالان در سن کار و ۱ درصد از بازنشستگان بوده‌اند.


  • چند بانک مواد غذایی در انگلستان وجود دارد؟

هیچ پایگاه داده‌ای از همه بانک‌های مواد غذایی در انگلستان وجود ندارد، اما داده‌های تراسل تراست و شبکه مستقل کمک مواد غذایی می‌تواند به ما در تخمین تعداد موجود در انگلستان کمک کند. در ماه مه ۲۰۲۲، یک نظرسنجی از ۱۰۱ سازمان به نمایندگی از ۱۹۴ سازمان انجام شد.

تراسل تراست دارای بزرگترین شبکه بانک‌های مواد غذایی در انگلستان است که شامل بیش از ۱۶۴۶ بانک غذا در انگلستان از سال ۲۰۲۳ است. بانک مستقل مواد غذایی انگلستان برای ارائه‌دهندگان مستقل (غیر از تراسل تراست) است. امروزه حداقل ۱۱۷۲ بانک مستقل مواد غذایی در انگلستان وجود دارد. ۳۱ مورد به ۱۶۴۶ تراسل تراست اضافه شده است که در مجموع بیش از ۲۸۰۰ بانک مواد غذایی را تشکیل می‌دهد.


  • افزایش قیمت مواد غذایی از اواسط سال ۲۰۲۱

قیمت مواد غذایی در انگلستان از نیمه دوم سال ۲۰۲۱ در حال افزایش ‌است. قیمت مواد غذایی و نوشیدنی‌های غیرالکلی در ۱۲ ماه منتهی به آوریل ۲۰۲۳ بر اساس شاخص رسمی قیمت مصرف‌کننده، ۱۹ درصد بالاتر بود. بر اساس گزارش اداره ملی آمار، نرخ افزایش قیمت مواد غذایی در مارس ۲۰۲۳ ۱۹٫۱ درصد ثبت شده است که بالاترین میزان از سال ۱۹۷۷ بوده است.

افزایش قیمت مواد غذایی به دلیل مشکلات زنجیره تامین، کمبود نیروی کار و افزایش هزینه‌های تهیه و حمل و نقل مواد غذایی است. حمله روسیه به اوکراین در سال ۲۰۲۲ همچنین باعث افزایش قیمت مواد غذایی در بازارهای بین‌المللی شده است، زیرا روسیه و اوکراین تولیدکنندگان مهم محصولات کشاورزی مانند گندم هستند. دلیل مهم دیگر، کاهش هزینه‌های تولیدکننده است که زمان بیشتری برای انتقال مواد غذایی به مصرف‌کنندگان نسبت به سایر کالاها دارد. همچنین تولیدکنندگان مواد غذایی، نهاده‌هایی را با قراردادهای مدت معین خریداری می‌کنند که ممکن است قیمت مجدد آنها زمان‌بر باشد و ممکن است بین هزینه‌های نهاده و بازده تولید تاخیر وجود داشته باشد. به عنوان مثال، کودها معمولاً در پاییز برای برداشت سال بعد خریداری می‌شوند. این موضوع می‌تواند منجر به افزایش تورم مواد غذایی برای مدت طولانی‌تر از آنچه که تنها توسط تحولات هزینه‌های ورودی پیشنهاد می‌شود، گردد. همچنین شواهدی از سوی نمایندگان بانک مبنی بر اینکه حاشیه سود در طول زنجیره تامین مواد غذایی فشرده شده است وجود دارد، بنابراین برخی از کسب و کارها سعی می‌کنند با کاهش هزینه‌ها، حاشیه سود را بازسازی کنند.


  • منبع

Brigid Francis-Devin, Shadi Danechi, Xameerah Malik. (2023), Food poverty: Households, food banks and free school meals. House of Commons Library

لینک کوتاه : https://ava.kheir.ir/?p=1442

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیریت تارنما منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.